BITNO JE DA NISMO PORAŽENI: Junak Orlova zadovoljan epizodom iz Razgrada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 23:17

"BITNO JE DA NISMO PORAŽENI": Junak "Orlova" zadovoljan epizodom iz Razgrada!

Junak "Orlova"...

Darko Lazović bio je junak Srbije na gostovanju Bugarskoj u kvalifikacijama za EURO (1:1).  On je u poslednjim sekundama susreta doneo bod svom nacionalnom timu.

Njemu je loptu spustio Đorđe Jovanović, da bi je potom desnom nogom Darko zakucao u mrežu domaćih, a nakon meča je i analizirao utakmicu.

- Nismo odigrali najbolju utakmicu, ali sreća da sam postigao gol. Nismo izgubili, bitan je bod i to što smo na poziciji koja vodi na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evropsko prvenstvo. Okrećemo se narednim utakmicama i borbi za plasman na EURO. Napravili smo greške u defanzivi, morali smo da budemo smireniji u završnici. Kako se kretala utakmica, na kraju smo uspeli da osvojimo bod i bitno je što nismo poraženi - rekao je Darko Lazović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.