BITKA ZA S(F)RJ FINALE

Izvor: Press, 10.Jul.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BITKA ZA S(F)RJ FINALE

Osnaženi maestralnom igrom u drugom delu meča sa Italijanima, naši najbolji vaterpolisti večeras (21), protiv starog, dobro znanog rivala, selekcije Mađarske, biju bitku za ulazak u finale 28. evropskog prvenstva.

Pre dve godine srpski „delfini" su na EP u Beogradu uzeli meru severnim komšijama i okitili se zlatom, a svi u našem taboru veruju da će i ovoga puta meč završiti sa uzdignutim rukama.
U tom slučaju ćemo u ...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Delfini" danas sa Mađarima za finale EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2008, 01:37

MALAGA - Rasplet na 28. evropskom prvenstvu u Malagi za vaterpoliste n programu je večeras. Četiri najbolje reprezentacije turnira plasirale su se u polufinale, jedino ostaje nejasno kako će raspodeliti odličja i ko će, na žalost, bez njega ostati. Srbija će u borbi za finale snage odmeriti sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.