BITKA ZA FINALE LIGE EVROPE: Efikasni Šahtjor ili lukavi Inter?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 09:38

BITKA ZA FINALE LIGE EVROPE: Efikasni Šahtjor ili lukavi Inter?

Sevilja čeka pobednika.

Inter i Šahtjor odlučiće o tome ko će biti drugi finalista Lige Evrope. Sevilja je uspela da izbori meč za trofej posle preokreta protiv Mančester junajteda, dok Italijani i Ukrajince gaje nadu da će izađi na crtu timu iz Andaluzije.

Sevilja je prvi finalista Lige Evrope, a večeras (21.00) u duelu Intera i Šahtjora dobićemo i njenog rivala. Nerazuri su favoriti s kvotom 1,75, ali ukrajinski tim prepun Brazilaca pokazao je ubedljivim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrama da je vrlo ozbiljan. Kvota na Šahtjor je 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Inter - Šahtjor.

Inter je stigao do duela sa “rudarima” posle dve rutinske pobede nad Hetafeom i Leverkuzenom (2:0, 2:1), dok je Šahtjor eliminisao Volfsburg i Bazel ubedljivim rezultatima (3:0, 4:1).

Inter jeste favorit na papiru, ali daleko od toga da će se tim iz Donjecka predati na “Merkur-Špil areni” u Dizeldorfu. Meč je na programu u ponedeljak od 21 čas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.