BIO JE SUSPENDOVAN BEZ OBRAZLOŽENJA: Sada će SUDITI Partizanu! Evropski debi imao je na meču Čukaričkog

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2020, 20:57

BIO JE SUSPENDOVAN BEZ OBRAZLOŽENJA: Sada će SUDITI Partizanu! Evropski debi imao je na meču Čukaričkog

Ima iskustvo u omladinskoj Ligi šampiona.

Samo tri dana su ostala do starta Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope i UEFA je odredila arbitre za duel crno-belih i RFS Rige.

Arbitraža je poverena sudijskoj četvorci iz Jermenije, glavni sudija će biti Zaven Hofhanisjan, pomagaće mu Mesrop Gazarjan i Atom Sevguljan, dok će četvrti arbitar biti Henrik Nalbandijan.

Zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je svoj debi na evropskoj sceni Hovhanisjan imao uz učešće srpskog kluba i to na meču Santa Hulija – Čukarički (0:0) u sezoni 2014/15.

Godinu dana kasnije vodio je meč Progres – Šamrok (0:0), a zatim su se ređali mečevi Dinamo Minsk – Spartaks Jurmala (2:1), Ordabasi – Široki Brijeg (0:0) i Dudelanž – Fehervar (1:1).

Ni u jednoj evropskoj sezoni nije vodio više od jednog meča u kvalifikacijama, ali je više puta dobio poverenje da bude glavni sudija na utakmicama grupne faze Lige šampiona za omladince.

Zanimljivo je da je pre četiri godine bio diskvalifikovan od strane Fudbalskog saveza Jermenije, ali bez obrazloženja kakve je greške napravio.

Pogledajte kako izgleda britanska sportska novinarka Lejla Ana Li.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.