BIO JE DŽELAT SRBIJE, DANAS IZGUBIO, PA SE PODSETIO TOG MEČA: Kaže da nije uspela ista taktika

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 14:05

BIO JE DŽELAT SRBIJE, DANAS IZGUBIO, PA SE PODSETIO TOG MEČA: Kaže da nije uspela ista taktika

Još uvek ga pamtimo.

Italija je zabeležila poraz u drugom kolu grupe A na Mundobasketu, pošto su od Azura bili bolji igrači iz Dominikanske Republike, koji su slavili sa 87:82, čime su se i najverovatnije plasirali u drugu fazu takmičenja.

Košarkaš Italije Marko Spisu posle utakmice rekao da je ovo izuzetno teško za njih.

- Lepo je sve na Filipinima, neverovatna je zemlja, volimo da igramo ovde, ali danas smo izgubili. Ovo nam je težak poraz za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nas, ali moramo da nastavimo dalje i da vidimo naše greške i da ispravimo sve i da pobedimo protiv Filipina - rekao je Spisu.

Italija ni protiv Angole nije najbolje počela, ali je tu na kraju slavila.

- Da, prva utakmica je drugačija, na kraju smo pobedili. Danas nismo, ništa, imali smo plan da zaustavimo Taunsa, pustili smo druge da šutiraju. zgubili smo utakmicu, ali idemo dalje, ako pobedimo narednu, idemo dalje.

Osvrnuo se plej i na činjenicu da je Đanmarko Poceko isključen sa meča, što se desilo i protiv Srbije na Evrobasketu. Tada je upravo Spisu bio "dželat" naše reprezentacije sa pogođena 22 poena nakon što je u čitavoj grupnoj fazi prvenstva imao svega 19.

- On je emocionalan, kao protiv Srbije, ali danas smo izgubili. Želeo je da bude bliže nama, ali moramo da nastavimo dalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SPISU O ISKLJUČENJU POCEKA: ‘On je emocionalan, kao protiv Srbije, ali danas smo izgubili!’

Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2023

Setio se as ‘azura’ situacije na Eurobasketu. Košarkaš reprezentacije Italije, Marko Spisu je nakon poraza od Dominikanske Republike rekao da je ovo težak poraz za njih, ali da moraju da nastave dalje. -Lepo je sve na Filipinima, neverovatna je zemlja, volimo da igramo ovde, ali danas smo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.