BIO BI ŠLAG NA TORTI U ZVEZDINOM TIMU: Poznato da li se Nikola Kalinić vraća na Mali Kalemegdan

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 10:51

BIO BI ŠLAG NA TORTI U ZVEZDINOM TIMU: Poznato da li se Nikola Kalinić vraća na Mali Kalemegdan

Ljubimac navijača crveno-belih.

Srpski košarkaš Nikola Kalinić i dalje će nositi dres katalonske Barselone - prenosi italijanski novinar Mateo Andreani.

Upravo je Andreani prvobitno preneo informaciju da će krilni igrač napustiti Barsu i da je jedna od najzainteresovanijih ekipa Crvena zvezda, ali sada su se stvari promenile.

Despite the interest of several EuroLeague teams, Nikola Kalinic is expected to stay with FC Barcelona next season.#basketball >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #Baloncesto #EuroLeague #ACB #transfers #Barça #FCBarcelona #FCB https://t.co/m48orNfzXF

— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) July 27, 2023

Kalinić ima važeći ugovor sa Kataloncima, ali je mogućnost za odlaskom ugašena kada nisu uspeli da ubede Huanča Ernangomeza da potpiše za njih, pa je tako srpski košarkaš ostao prva opcija na krilnoj poziciji.

Takođe, Nikola je nakon završetka sezona izjavio da ne namerava da napusti klub i pored problema sa finansijama u šampionu Španije.

Kalinić je već nosio dres Crvene zvezde u dva navrata, a poslednji put je bio deo crveno-belih u sezoni 2021/2022.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nikol Mur, supruga Dalasa Mura

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.