BILO JE KRAJNJE VREME: Vraća se Vladimir Štimac (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 11:28

BILO JE KRAJNJE VREME: Vraća se Vladimir Štimac (FOTO)

Izabrao dres sa brojem 91.

Vladimir Štimac sigurno nije očekivao da će prve minute ove sezone odigrati tek krajem oktobra.

Iskusni centar je bez velike pompe naustio redove Crvene zvezde, prešao u Monako gde se zadržao samo 15 dana,a zatim je stigla ponuda iz Kine koja se ne odbija...

Karantin je završen za srpskog centra Vladu Štimca (@stimac15) i uskoro sledi debi u dresu Ćingdaoa sa brojem 91 i kineskoj #CBA ligi... pic.twitter.com/5Wynl11CBH
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Marko Ljubomirović (@LjubomirovicM) October 26, 2020

Nakon što je proveo dve nedelje u obaveznom karantinu, Štimac je spreman da debituje u dresu novog kluba, ekipe Čingdaoa.

Marko Nikolić večeras (18.55) s Lokomotivom udara na šampiona Evrope i u ovom trenutku najbolju fudbalsku ekipu na svetu Bajern. Čeka vrlo težak posao Moskovljane, što pokazuju i kvote - dvojka je 1,18, a kec čak 13. Kombinazzija 2&3+ nosi kvotu 1,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva - Bajern.

Štimac je izabrao dres sa brojem 91.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.