BILO JE I VREME: Popović, Vejd, Gasol i Novicki primljeni u Kuću slavnih

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 09:52

BILO JE I VREME: Popović, Vejd, Gasol i Novicki primljeni u Kuću slavnih

Svi su bili u društvu onih koji su već primljeni među najbolje.

Na ceremoniji koja je održana u Springfildu, rodnom mestu košarke, u Kuću slavnih su pored ostalih primljeni Dvejn Vejd, Pau Gasol, Dirk Novicki i Greg Popović.

Svaki od nagrađenih bio je u pratnji košarkaša koji su već primljeni u Kuću slavnih. Greg Popović je tako bio u društvu četvorice ključnih košarkaša sa kojima je osvajao titulu u San Antoniju - Dejvidom Robinsonom, Manuom Đinobilijem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Timom Dankanom i Tonijem Parkerom. Uz Vejda su bili njegov dugogodišnji saigrač iz Majamija Kris Boš, a uz Novickog su bili takođe njegovi saigrači iz Dalasa Džejson Kid i Stiv Neš.

Među ostalima koji su se pridružili Popoviču, Vejdu i Novickom su i Džin Best, najbolji košarkaški trener svih vremena, poitom legenda WNBA Beki Hamon, legendarni trener Dejvid Hikson, Džin Kedi i Geri Bler.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.