Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2015, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILIĆ: Prošli smo svega četvrtinu sezone, ne sme da bude opuštanja

Menadžer Vest Hema Slaven Bilić smatra da niz od sedam uzastopnih mečeva bez poraza neće uticati na opuštanje tima koji je prijatno iznenađenje u Premijer ligi.

Vest Hem je trenutno treći na tabeli, sklp su uzeli Arsenalu, Liverpulu, Mančester Sitijiju i na kraju, kao aktuelnom šampionu Čelsiju.
-Prošli smo svega četvrtinu sezone. Iskreno rečeno, ne razmišljam o fudbalu na taj način. Jedna četvrtina? Pa šta. Sve što treba da uradimo jeste da se koncentrišemo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na sledeću utakmicu – rekao je Bilić za klupski sajt.
Tim biti u problemu u nastavku sezone ako opadne ritam. 
-Moramo sve vreme da budemo u, kako bih to nazvao ‘crvenoj zoni’. Nikada ne smemo da dozvolimo sebi da se opustimo i da budemo u komfornoj zoni. Za tako nešto biće nam potrebno još mnogo vremena. Zbog toga ništa ne sme da nam poremeti ritam – rekao je Bilić.
The post BILIĆ: Prošli smo svega četvrtinu sezone, ne sme da bude opuštanja appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.