BIĆE UZBUDLJIVO TREĆEG DANA IGARA: Novak ponovo na terenu, košarkašice počinju pohod na medalju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 17:14

BIĆE UZBUDLJIVO TREĆEG DANA IGARA: Novak ponovo na terenu, košarkašice počinju pohod na medalju (FOTO)

Program počinje plivač Velimir Stjepanović kvalifkkacijama na 200 metara slobodno.

Treći dan takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju ponovo će biti bogat što se tiče učešća srpskih sportista, a svakako će ga obeležiti Novak Đoković koji će ponovo izaći na teren.

Ipak, pre Đokovića dan će otvoriti plivač Velimir Stjepanović u trci na 200 metara slobodno u 3.37 sati, dok program na teniskpom turniru kreće u četiri časa ujutru po našem vremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novak Đoković bi trebalo da igra četvrti meč po redu, što znači da verovatno pre 10 neće početi njegom meču protiv Nemca Jan Lenarda Štrufa, a u konkurenciji dama će igrati Nina Stojanović protiv Grkinje Marije Sakari od četiri časa.

🇷🇸 Novi dan će doneti i nove pobede!

💪 Bodrimo #TeamSerbia svom snagom 4️⃣. dana Olimpijskih igara!#Tokyo2020 #JedanTimIstiCilj #ZaSrbiju @ekoserbia pic.twitter.com/yZjxvZMBSO

— Team Serbia (@OKSrbije) July 25, 2021

Od četiri sata bi trebalo na tatami da izađe i džudistkinja Marica Perišić u kategoriji do 57 kilograma, dok će od pet sati basketaši igrati prvi meč dana protiv Japana, a od 8.25 drugi meč protiv Letonije. U 10.20. takmičenje na Olimpijskim igrama počinju i košarkašice Srbije utakmicom protiv Kanade, dok dan za srpske sportiste zatvara Anja Crvear trkom u kvalifikacijama na 200 metara mešovito od 12.34.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.