BIĆE TEŠKO VIDETI GA U TUĐEM BOKSU: Đoković progovorio o Bekerovom angažmanu! Nemac mu nije ostao dužan

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2023, 22:28

"BIĆE TEŠKO VIDETI GA U TUĐEM BOKSU": Đoković progovorio o Bekerovom angažmanu! Nemac mu nije ostao dužan

Legenda odmah uzvratila...

Prvi reket sveta Novak Đoković je ubeđen da će saradnja Borisa Bekera i Holgera Runea biti uspešna. Srbina su nedavno u Parizu pitali i šta misli o tome kako će izgledati to da Boris sedi u protivničkom boksu.

Novak je rekao da je srećan zbog povratka Bekera.

- Zaista sam srećan što vidim Borisa opet u poslu trenera. Svakako da mi neće biti tako ugodno da ga vidim u protivničkom boksu ako se budem sastao sa Holgerom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer se tako nešto još nije dogodilo. Svakako da to neće biti sjajan osećaj - priznao je Novak.

Boris je sa Novakom radio od kraja 2013. do 2016. godine i zajedno su imali mnogo uspeha.

- Mislim da je jako dobro to što je Rune pozvao Bekera. Boris je legenda našeg sporta, neko ko jako dobro razume igru sa aspekta trenera i igrača. Tako dugo je u celoj priči, igrao je sa igračima raznih generacija. Neverovatno inteligentan, pun samopouzdanja, smiren. Čuven je po svojoj mentalnoj snazi i sposobnosti da igra najbolje pod velikim pritiskom. Zato je to za Holgera dobar potez, on je već igrač koji se ustalio u Top 10. Ipak, jedna je stvar ući u Top 10, a druga otići na nivo više i početi da osvajate slemove i biti na vrhu. On sad uči o svemu tome - dodao je Novak.

"J'ai vu qu'ils jouaient aux échecs. C'était la première chose que Boris avait introduit dans notre équipe, jouer aux échecs. Je trouve cela super pour la concentration, la clarté d'esprit, la stratégie."

Novak Djokovic, interrogé en conférence de presse au Rolex Paris Masters… pic.twitter.com/w3PK5UQMSs

— Tennis Legend (@TennisLegende) October 29, 2023

Takođe, Novak je nedavno imao prilike da naiđe na Bekera i Runea, video ih je kako igraju šah.

- Naišao sam i video kako igraju šah. To je bila prva stvar koju je Boris doneo u naš tim, igranje šaha. Sjajno je za koncentraciju, čiste misli, strategiju - objasnio je Novak.

Beker se na ove Novakove reči osvrnuo na svom Instagramu, uz kratku poruku, "Hvala, brate".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.