BIĆE TEŠKO! Treneru Reala nije svejedno pred dolazak u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 23:13

BIĆE TEŠKO! Treneru Reala nije svejedno pred dolazak u Beograd

Mardriđani u teškoj situaciji.

Košarkaši Reala nalaze se u veoma teškoj situaciji posle prvva dva meča plej-ofa. Evrolige Španski klub je pred eliminacijom od Partizana. Crno-beli vode sa 2-0 pred meč(eve) u Beogradu.

O predstojećem duelu u utorak sa crno-belima govorio trener Ćus Mateo. On je objasnio je šta je potrebno da urade njegovi izabranici kako bi mogli da se nadaju pobedi.

- Moramo da se osećamo dobro na parketu, da igramo dobru košarku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i uradimo sve potrebne stvari u odbrani. Stvari koje će nam pomoći da se osećamo sigurno na parketu i da nam daju dobar osećaj. Moramo da rešimo sve probleme na najjednostavniji način - rekao je Mateo

Real će u glavni grad Srbije doći posle nedeljnog meča sa Saragosom (12:30).

- Ključ je u dobrom osećaju i emocijama, da u ovim danima pronađemo načine da postanemo mentalno stabilniji, da ojačajmo kao ekipa i verujem da ćemo sa tim uraditi dobre stvari. Biće teško igrati protiv rivala koji može da igra jako dobro. Oni su visoka i fizički dobra ekipa - zaključio je trener Madriđana.

Utakmica Partizan - Real igra se u utorak od 20.30 u "Areni".

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.