BIĆE I BONUSA: Otkrivena primanja Bahara u Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 16:37

BIĆE I BONUSA: Otkrivena primanja Bahara u Zvezdi

Poznati novi detalji.

Izraelski trener Barak Bahar predvodiće Crvenu zvezdu od naredne sezone – obelodanjeno je u petak kada je potpisao ozvaničio saradnju sa crveno-belima.

Prema saznanjima “Informera”, Barak Bahar će imati 700 hiljada evra za jednu sezonu, a ugovor je potpisan na tri, što znači da će sigurno imati 2,1 milion evra. Pored toga, njegovi pomoćnici koji će doći sa njim, imaće pola miliona evra za sezonu.

Što se tiče bonusa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako prenosi isti izvor, posebno se izdvaja informacija da će Bahar u slučaju prolaska u osminu finala Lige šampiona zaraditi sumu veću od plate (taćna cifra je ostala poslovna tajna).

Nešto manji bonusi sleduju za osvajanje prvenstva, prolazak u prolećni deo Lige Evrope i Kup.

Poznato je i koliko je Zvezda platila obeštećenje za Bahara.

Zvezda je prevashodno ponudila 200 hiljada evra, a Makabi je tražio oko milion. Suma je navodno bliža onome što je Zvezda ponudila, ali su se našli negde na sredini…

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.