BEZOBRAZNICA POTPUNO ODLEPILA: Golišava prekinula FINALE LŠ, a sad su SVI zinuli! ZLOČIN sa visine

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 17:06

BEZOBRAZNICA POTPUNO ODLEPILA: Golišava prekinula FINALE LŠ, a sad su SVI zinuli! ZLOČIN sa visine

Ne menja taktiku...

Za Kinsi Volanski šira javnost je čula prošle godine kada je utrčala na finale Lige šampiona.

Ovu atraktivnu Ruskinju koja živi u Americi vrlo brzo je zapratilo nekoliko miliona folovera na društvenim mrežama, a svakako se i njen bankovni konto drastično povećao.

Home with the family for the weekend ❤️🐑🐴

A post shared by Kinsey (@kinsey) on May 9, 2020 at 10:51am PDT

Provokativna plavuša je, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle toga nadmašila samu sebe. Za razliku od simpatija koje je pobrala posle upada na utakmicu u Madridu, ovog puta je naišla na osudu. Kinsi je, naime, došla na ideju da se popne na jednu od egipatskih piramida. Ne treba naglašavati da je penjanje na jedno od svetskih čuda strogo zabranjeno i da svaki pokušaj završava odlaskom u zatvor. A, egipatski zatvor i nije baš mesto gde želite da budete.

Egipatska policija je odvela Kinsi u zatvor, ali je nekako uspela da izgladi stvar i da dobije samo ukor.

Finally not rainy and cloudy in LA 😍

A post shared by Kinsey (@kinsey) on Apr 20, 2020 at 11:44am PDT

- Bilo mi je ovo najuzbudljivije iskustvo u životu, a uletela sam na finale Lige šampiona i vozila se na avionu u letu. Bilo mi je uzbudljivo zato što je izuzetno opasno, no, nisam imala nikakve namere da pokažem nepoštovanje prema njihovoj kulturi. Uspon je jako strm i teško se popeti na svaki blok. Na kraju sam zaradila nekoliko ogrebotina i modrica po nogama, ali vredelo je - rekla je Kinsi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.