BEZ TRIJUMFA: Lalatovićeva Mladost završila meč sa dva igrača više, ali nisu slavili

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 17:52

BEZ TRIJUMFA: Lalatovićeva Mladost završila meč sa dva igrača više, ali nisu slavili

Duel 34. kola.

U 34. kolu u plej-auta fudbalske Superlige Srbije, Mladost GAT i Spartak su na novosadskom ''Karađorđu'' igrali nerešeno, 1:1.

Zvezdin omladinac Jovan Mituljikić, koji igra na pozajmici u Mladosti, tek što je ušao u igru asistirao je Miliću za vodeći gol Novosađana u 58. minutu meča.

Ipak, u 84. minutu meča, Subotičani su iznudili slobodan udarac sa desne strane, tik uz liniju šesnaesterca. Svi su očekivali centaršut Todorovskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u peterac, gde se stvorila velika gužva, ali on je vratio loptu izvan kaznenog prostora, na nekih 17 metara od gola, gde je potpuno sam bio Edmund Ado, a bivši fudbaler Šerifa šalje snažan i precizan udarac u donji levi ugao gola domaćih - 1:1.

Međutim, samo dva minuta kasnije veliki kiks u odbrani Spartaka, Kristijan je pobegao Šimuri koji ga obara s leđa na ivici kaznenog prostora i sudija Minaković posle konsultacije sa VAR sobom pokazuje crveni karton Šimuri kao poslednjem igraču odbrane Spartaka, ali nije dosudio jedanaesterac, već slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora za Mladost.

U nadoknadi vremena Spartak je ostao iz bez Marka Bugarina koji je takođe isključen zbog prekršaja, ovoga puta na nekih 40 metara od gola.

Iako su kraj dočekali sa dva igrača više izabranici Nenada Lalatovića su osvojili samo bod.

Superliga Srbije plej-aut, 34. kolo:

nedelja:

Mladost GAT - Spartak 1:1 (0:0)

(Milić 58. - Ado 84.)

Javor - Kolubara (19.30)

utorak:

Napredak - Radnički (N) (18.15)

Mladost - Radnik (18.15)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.