BEZ POPUSTA ZA PRIJATELJA: Pogledajte SPECIJALNE Noletove pripreme za meč sa Krajinovićem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 17:21

BEZ POPUSTA ZA PRIJATELJA: Pogledajte SPECIJALNE Noletove pripreme za meč sa Krajinovićem (VIDEO)

Srpski okršaj u Beču.

Žreb je hteo da Novak Đoković i Filip Krajinović već u šesnaestini finala ATP turnira u Beču igraju jedan protiv drugog. Dugogodišnji prijatelji odlučuju o tome ko će na megdan Hrvatu Borni Ćoriću.

Koliko je Nole maksimalno bio posvećen ovom duelu, svedoče i njegove poslednje pripreme za duel sa Fićom.

✅ Final preparations complete @DjokerNole kicks off his week against fellow 🇷🇸 Filip Krajinovic.@ErsteBankOpen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << | #ErsteBankOpen pic.twitter.com/WRaf0K4BFO

— ATP Tour (@atptour) October 27, 2020

Pred izlazak na teren, Đoković je nemilice udarao lopticu, pokazavši veliku želju i motivaciju da u prestonici Austrije podigne pobednički pehar. Uverite se i sami.

Real je anulirao poraz od Šahtjora pobedom nad Barselonom, ali ima imperativ pobede i večeras (21.00) na gostovanju Menhengladbahu. Kvota na dvojku je 1,95, dok je dupla šansa 1X 1,85, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Real Madrid.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.