BEZ MILOSTI: Inter ga suspendovao, razlog je (NE)DISCIPLINA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ MILOSTI: Inter ga suspendovao, razlog je (NE)DISCIPLINA (FOTO)

Prešao je iz Rome.

Inter je potvrdio da je Rađu Naingolana suspendovao na neodređeno vreme. Kako se navodi, razlozi su disciplinske prirode, ali više detalja nije saopšteno. Nezvanično, belgijski fudbaler je u poslednje vreme nekoliko puta zakasnio na trening, a propustiće i utakmicu sa Napolijem u sredu.

OFFICIAL: Inter Milan have confirmed that Radja Nainggolan has been temporarily suspended from football activity for disciplinary reasons. pic.twitter.com/naZBFTFylR
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Squawka News (@SquawkaNews) December 23, 2018

Naingolan je u Inter došao iz Rome ovog leta za 38 miliona evra. Za Neroazure odigrao je 15 puta, ali je samo četiri puta svih 90 minuta bio na terenu. U 11 utakmica u Seriji A dao je dva gola.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.