BEZ IZNENAĐENJA: Roberto Martines objavio spisak Belgije za EP (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 14:26

BEZ IZNENAĐENJA: Roberto Martines objavio spisak Belgije za EP (FOTO)

Crveni đavoli u grupi B sa Danskom, Rusijom i Finskom.

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martines objavio je spisak igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo koje će se održati od 11. juna do 11. jula u 11 evropskih gradova. Belgija će na kontinentalnom šampionatu igrati u B grupi, a protivnici će joj biti Danska, Rusija i Finska.

Belgijance, koji su već godinama favoriti iz senke na takmičenjima, predvodiće najveće zvezde Eden Azar, Kevin De >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brujne i Romel Lukaku, dok će na golu biti Tibo Kurtoa. Na Martinesovom spisku se nalazi 26 ime na, dok su na rezervnom spisku Kaminski, Salemakers, Lokonga, Hejnen, Foke, Januzaj, Dž. Lukaku, Mekele, Vanhausden, Veršaren i De Katelar.

Selected for the #EURO2020, SO PROUD!

11.5 million Belgians. 26 names. 1 goal.#TÔTOUTARD #tousensemble🇧🇪 pic.twitter.com/AGcKsbLtK5

— Thomas Meunier (@ThomMills) May 17, 2021

Barnsli je ove sezone bio najmlađi i tim s najmanjim budžetom u Čempionšipu, ali je izborio plasman u plej-of, gde će ga mnogi podržavati, a večeras (21.15) čeka Svonsi u prvom od dva meča. Kvota na keca je 2,20, iks je 3,05, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnsli - Svonsi

Na Mertensovom spisku nalaze se golmani Tibo Kurtoa, Simon Minjole, Mats Sels; odbrana: Tobi Aldervireld, Dedrik Bojata, Džejson Denajer, Tomas Vermalen, Jan Vertongen; bočni igrači: Janik-Fereira Karasko, Timoti Kastanj, Naser Čadli, Torgan Azar, Tomas Menije; sredina terena: Kevin de Brujne, Leander Dendoker, Denis Prat, Juri Tilemans, Hans Vanaken, Aksel Vitsel; napadači: Džeremi Doku, Eden Azar, Dris Mertens, Leandro Trosar, Miši Batšuaji, Kristijan Benteke, Romelu Lukaku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.