BEZ IZNENAĐENJA: Olimpijakos poveo u četvrfinalnoj seriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 22:53

BEZ IZNENAĐENJA: Olimpijakos poveo u četvrfinalnoj seriji

Novi duel je na programu u petak.

Košarkaši Olimpijakosa su pobedili Fenerbahče kod kuće sa 79:68 (19:21, 18:14, 26:16, 16:17) u prvom meču četvrfinala Evrolige.

Opravdali su crveno-beli ulogu favorita, budući da je ova serija zapravo duel prvoplasiranog i osmoplasiranog tima tabele Evrolige posle 34 kola regularne sezone.

Saša Vezenkov je sa 19 poena vodio crveno-bele do trijumfa, a Ajzea Kenan je ubacio jedan manje. Dvocifren učinak kod Pirejaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je imao još Šakil Mekisik koji je dodao 11 koševa.

U poraženom timu je prednjačio Džonatan Motli sa 15 poena. Dajšon Pjer je ubacio 13, Marko Gudurić 12, a Najdžel Hejs-Dejvis 11 poena.

Druga utakmica serije igraće se u petak od 20.30, takođe u Pireju. Pobedik duela Olimpijakos – Fenerbahče na fajnal foru u Kaunasu igraće protiv boljeg iz serije Monako - Makabi, u kojoj je u utorak u prvom meču slavio izraelski tim i to kao gost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.