BEZ BREJK ŠANSE ČITAV MEČ: Lajović ekspresno poražen od Jarija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 16:18

BEZ BREJK ŠANSE ČITAV MEČ: Lajović ekspresno poražen od Jarija

Čileanac pobedio za samo 69 minuta u prvom kolu Ženeve.

Srpski teniser Dušan Lajović doživeo je poraz u prvom kolu turnira u Ženevi pošto je sa 2:0 (6:4, 6:2) za samo 69 minuta igree bolji bio Čileanac Nikolas Jari.

Lajović je od starta meča bio u podređenom položaju, a tokom čitavog meča nije imao nijednu brejk priliku. Za razliku od njega Jari je prvu i jedinu u prvom setu iskoristio u trećem gemu i to mui je bilo dovoljno da povede sa 1:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Srpski teniser je spasio brejk loptu na startu drugog seta, ali je Čileanac ponovo u trećem gemju uspeo da mu oduzme servis, a zatim isto učini u sedmom gemju posle čega je na svoj servis rutinski stavio tačku na ovaj meč.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.