BET INFO: Zamka za Orlove u sivilu Petrograda

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BET INFO: Zamka za Orlove u sivilu Petrograda

Zenit juri prednost Benfike od 0:1 u revanšu osminefinala Lige šampiona

Za razliku od 2012. kada je Zenit takođe u osmini finala LŠ uspeo da savlada Benfiku u Sankt Peterburgu sa 3:2, od ove utakmice ne očekujemo ni obilje pogodaka, ni keca, ali i dvojka je na predugačkom štapu zato što Portugalci nikad nisu slavili na Petrovskom.

Argumente za neefikasan susret pre svega nam daju Rusi, čija su sva tri zvanična meča posle zimske pauze donela 0-1, mada i Orlovi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i te kako umeju da „zategnu” u najvažnijim susretima. Takav je bio lisabonski derbi koji je Benfika kao gost u subotu dobila minimalcem, preuzela čelo tabele u Primeiri i napravila idealnu uvertiru za okršaj sa Zenitom.

POGLEDAJTE KVOTE ZA OVAJ MEČ 

S druge strane, na fudbalerima ruskog prvaka i dalje se vidi da su tek izašli iz pripremnog perioda, a teške noge i neuigranost dodatno će im otežati jurnjavu za rezultatom koji i inače nije lako anulirati.

Da sumiramo: najbolje je ne petljati se sa ishodom ove utakmice i osloniti se na 0-2 gola, a nije isključen ni X na poluvremenu jer će rivali sigurno više voditi računa o svojoj nego o protivničkoj mreži.



ZENIT - BENFIKA, prvi meč 0:1 (18.00, TV ARENA SPORT 3)

Stadion: Petrovski

Kapacitet: 21.570

Sudija: Viktor Kasai (Mađarska)

ZENIT (4-3-3): Lodigin – Anjukov, Lombarts, Garaj, Žirkov – Dani, Jusupov, Šatov – Vicel, Hulk, Dzjuba.

BENFIKA (4-4-2): Moraeš - Semedo, Nilson Lindelof, Fejsa, Elseu – Pici, Samaris, Renato Sančez, Gajtan – Raul Himenez, Jonas.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.