Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESANA NOĆ FUDBALERA LIONA: Navijači Bešiktaša na nikad luđi način maltretirali i provocirali Francuze! (VIDEO)

Nakon što su u prvom meču u Lionu izazvali pravi haos na stadionu, navijači Bešiktaša nastavili su sa provokacijama i kod kuće.

Naime pristalice turskog kluba su noć pred ravanš utakmicu sa francuskim timom, u kojoj njihov tim juri zaostatak iz prvog meča od 2:1, rešili da onemoguće protivnika da se kvalitetno odmori pred važnu utakmicu.
Oni su čamcima došli neposredno isped hotela u kome su odseli gostujući fudbaleri i odatle puštali vatromet, palili baklje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i pesmom pravili buku. Pogledajte kako je ovaj njihom „performans“ izgledao.
 

Izvor:Youtube/footbol69
The post BESANA NOĆ FUDBALERA LIONA: Navijači Bešiktaša na nikad luđi način maltretirali i provocirali Francuze! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.