BESAN: Agent Gabigola, ljut, ali BAŠ LJUT na Inter (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESAN: Agent Gabigola, ljut, ali BAŠ LJUT na Inter (FOTO)

Osuo drvlje i kamenje.

Agent Gabrijela Barbose Vagner Ribeiro besan je zbog statusa njegovog klijenta u Interu. Brazilac čiji nadimak Gabigol jasno ukazuje na njegov glavni fudbalski epitet, za Neroazure odigrao je sedam utakmica, ali nijednom nije bio starter. To je izazvalo i burnu reakciju Ribeira.

- Možda treba još da napreduje na taktičkom planu, ali je u Interu ponižen na tri načina, fizički, moralno i psihološki. Dobro su ga platili (skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 30 miliona evra) i očekivao je da će da zaigra uprkos jakoj konkurenciji. Već sam razgovarao sam ljudima u Interu i to ću ponovo da uradim. Ako ne bude igrao, potražićemo novi vrhunski klub. Ima zainteresovanih, u Italiji, Engleskoj i Španiji - objasnio je Ribeiro, a uporedo sa njegovom izjavom pojavile su se i spekulacije da bi 20-godišnji ofanzivac mogao da pređe u Olimpik iz Marseja.

GDS:

Because of his frustration from not getting chances at Inter, #Gabigol is considering the idea to join Marseille who are interested. pic.twitter.com/5nwf6CP5CN

— Seleção Brasileira (@BrazilStat) April 13, 2017

Pre dolaska u Inter, Gabigol je igrao za Santos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.