BERTOMEU NA UDARU: Evroligaši digli POBUNU! Sedam klubova traži NJEGOVU smenu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 16:36

BERTOMEU NA UDARU: Evroligaši digli POBUNU! Sedam klubova traži NJEGOVU smenu!

Revolucija.

Iako se večeras završava regularni deo sezone Evrolige, u najelitnijem košarkaškom takmičenju već je izbila - pobuna! Naime, sedam klubova se priprema za ozbiljne pregovore sa prvim čovekom evroligaške pozornice Đordijem Bertomeuom.

Real je iz Madrida poneo prednost od 3:1 na Enfild, gde će večeras (21.00) Klopov Liverpul krenuti u totalnu ofanzivu kako bi nadoknadio minus. Kvota na keca je 2,10, iks je 3,45, dvojka 3,50, a GG3+ 1,80. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Real Madrid.

Prema pisanju litvanskog novinara Donatasa Urbonasa, giganti sa dugogodišnjim licencama Žalgiris, CSKA iz Moskve, Efes iz Istanbula, Olimpija Milano, Makabi Tel Aviv, grčki velikani Olimpijakos i Panatinaikos, održali su tajni sastanak u Atini prošle nedelje.

Na tom sastanku su, prema njegovim rečima, klubovi iskazali zabrinutost oko pojedinih finansijskih poteza koje su povukli Evroliga, kao i njen predsednik izvršni direktor Đordi Bertomeu.

Preciznije, pomenuti klubovi žele drugačiju raspodelu prihoda najelitnijeg takmičenja čiji su suvlasnici, uz Fenerbahče, Real, Barselonu i Baskoniju koji nisu prisustvovali sastanku.

Seven Euroleague clubs (Zalgiris, CSKA, Efes, Milano, Maccabi, Olympiacos, Panathinaikos) secretly met in Athens last Sunday to discuss their concerns about some financial affairs managed by Jordi Bertomeu & the Euroleague, according to sources. Official moves are expected soon.

— Donatas Urbonas (@Urbodo) April 14, 2021

Uskoro bi ovi klubovi, koji su podigli bunu, trebalo da se odluče i na konkretne poteze, pa će ih objaviti u javnosti kao zvanične stavove...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.