BEN SRBIN: Zvezda ima stranca manje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 17:08

BEN SRBIN: Zvezda ima stranca manje

Napadač dobio srpski pasoš.

Procedura dobijanja srpskog pasoša za El Fardu Bena je završena, reprezentativac Komorskih Ostrva postao je državljanin Srbije.

El Fardu Ben je početkom leta ušao u proceduru dobijanja srpskog pasoša, a danas se napadač pohvalio da je postao ponosni državljanin Republike Srbije.

Bavarska mašina je zagrejana, ruši sve redom, a na Bajernovom meniju večeras (20.30) je Grojter Firt - kvota na dvojku je 1,12, a na kombinazziju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2&3+ 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Grojter Firt - Bajern.

-Sa ponosom i velikim zadovoljstvom objavljujem da sam zvanično postao srpski državljanin. To je čast za mene i moju porodicu, jer mi je Srbija toliko pružila. Moja ćerka je rođena u Beogradu, a i moji dečaci uzžvaju u Srbiji. Ovde sam, takođe, imao priliku da doživim najbolje trenutke svoje karijere, napisao je El Fardu Ben na Instagram profilu.

Ben je u Crvenoj zvezdi od 2018. godine, odigrao je 142 meča, postigao 68 golova i asistirao za 37.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.