BEN RAZOČARAN: Nakon poraza OTVORIO DUŠU i poručio DELIJAMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 13:18

BEN RAZOČARAN: Nakon poraza OTVORIO DUŠU i poručio DELIJAMA (FOTO)

Emotivno, nema šta...

Fudbalere beogradske Crvene zvezde poraženi su u prvoj utakmici grupne faze Lige Evrope sa 2:0 od ekipe Hofenhajma. El Fardu Ben koji je dobio ulogu startera u ovoj utakmici oglasio se na društvenim mrežama nakon pretrpljenog poraza.

Naime, fudbaler crveno-belih je na društvenoj mreži instagram objavio fotografiju sa meča na kojoj je poručio:

- Veoma sam razočaran jučerašnjim rezultatom. Ali nastavljamo dalje, do sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmice - naveo je fudbaler na svom Instagram profilu i zatim se obratio i ljubiteljima Crvene zvezde, popularnim Delijama:

- Nedostajete nam Delije. Bez vas, ovo nije fudbal - naglasio je ofanzivac.

Fudbalere crveno-belih u nedelju očekuje meč 12. kola Superlige Srbije u kojem će ugostiti ekipu Javora iz Ivanjice.

Evroligaški El Klasiko dolazi večeras (21.00) u zao čas po gostujući Real Madrid, koji nikako da uhvati ritam od početka sezone. Ne blista ni Barselona, međutim, u daleko je bolje položaju nego Real. Zato je kvota na keca 1,60, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Real Madrid.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKVOG DEKIJA NISTE VIDELI: Stanković je zbog OVOGA hit na internetu (FOTO)

Izvor: Kurir, 23.Okt.2020

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković postao je hit na društvenim mrežama zbog isključenja protiv Hofenhajma 0:2, na utakmici prvog kola grupne faze Lige Evrope

Nastavak na Kurir...

STIŽE KAZNA ZA STANKOVIĆA: Ovo su posledice zbog crvenog kartona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 12:45

Moglo je i gore....Na utakmici prvog kola grupne faze Lige Evrope na kojoj je Crvena zvezda bila poražena od Hofenhajma, prvi čovek na klupi crveno-belih, Dejan Stanković, dobio je crveni karton. Stanković je bio izbačen sa terena, te je sa tribina vodio svoju ekipu do kraja susreta. Upravo zbog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.