BEN NEZADOVOLJAN USLOVIMA: Odbio da potpiše ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 14:55

BEN NEZADOVOLJAN USLOVIMA: Odbio da potpiše ugovor

Oporavlja se od povrede.

El Fardu Ben se polako oporavlja od povrede, a trener Dejan Stanković mu polako povećava minutažu iz meča u meč.

Sjajni napadač je odigrao nešto manje od pola časa protiv Novog Pazara i kompletno drugo poluvreme protiv Radničkog, a i to je, uz minuli rad, bilo dovoljno da na negovu adresu stigne transfer ponuda.

U jednom meču, i to u Duizburgu (18.55) rešiće se ko će u četvrtfinale Lige Evrope - Sevilja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili Roma. Poznato je da su Španci „doktori“ za ovo takmičenje, pa su i blagi favoriti s kvotom 2,40, dok je kvota na Romu 3,05, a iks je 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Roma.

Kako je preneo Maxbetsport, za reprezentativca Komorskih ostrva zainteresovan je Al Vasl iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali se fudbaler crveno-belih ipak zahvalio na ponudi.

Klub iz Emirata bio je spreman da uplati obeštećenje koje bi bilo prihvatljivo za Crvenu zvezdu, međutim zapelo je u pregovorima oko ličnih uslova, preciznije Ben nije bio zadovoljan sumom koja mu je ponuđena.

Ostaje da se vidi da li će Al Vasl nastaviti pregovore i povećati ponudu za igrača kojeg ugovor sa šampionom Srbije veže do juna 2023. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.