BEN NA KORAK OD JUBILEJA: Neverovatno ostvarenje na pomolu, ulazim u istoriju velikog kluba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 16:33

BEN NA KORAK OD JUBILEJA: Neverovatno ostvarenje na pomolu, ulazim u istoriju velikog kluba!

Jedan od najboljih stranaca u crveno-belom dresu ikada.

Dvostruki strelac na utakmici protiv ekipe Spartaka, El Fardu Ben, istakao je da je zadovoljan zbog ostvarene još jedne pobede u domaćem prvenstvu, ali i da su fudbaleri Crvene zvezde masksimalno spremni za početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Lion je napravio senzaciju izbacivši Juventus s Ronaldom i pokazao da Mančester Siti ima čega da se plaši pred večerašnje (21.00) četvrtfinale u Lisabonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Građani su svakako veliki favoriti s kvotom 1,28, a dupla šansa X2 je 3,65, dok je 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Lion.

- Bila je to veoma teška utakmica, ali na kraju smo uspeli da osvojimo nova tri boda i to je najvažnije. Jučerašnja utakmica je zaista bila "luda" za mene jer sam promašio penal, postigao dva gola, a i skrivio sam penal. Veoma zanimljiva utakmica - istakao je El Fardu Ben.

Napadač sa Komara je u crveno-belom dresu u listu strelaca upisao se 49 puta, a jubilarni 50. gol očekuje već na sledećoj utakmici.

- Kao što sam rekao, u svakoj utakmici pokušavam da postignem timu, to mi je na pameti. Kada god dođe gol biće dobro. Pedeseti gol je zaista neverovatna brojka za mene, posebno u ovako velikom klubu. To znači da ću ući u istoriju tima i to će biti jako lepo za mene jer sam ovde gotovo tri godine i to je veliko dostignuće - poručio je El Fardu Ben.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.