BELINGEM PUKAO POSLE MEČA: Sudija je već nameštao utakmice, šta da očekujete?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 14:33

BELINGEM PUKAO POSLE MEČA: Sudija je već nameštao utakmice, šta da očekujete?

Veliko nezadovoljstvo u taboru Milionera.

FK Borusija Dortmund doživela je poraz na svom terenu od Bajern Minhena (3:2), a meč su obeležile kontroverzne sudijske odluke.

Naime, sudija Feliks Cvajer je svirao penal za goste pri rezultatu 2:2, što je dovelo do izliva nezadovoljstva kod domaće ekipe.

Najglasniji je bio engleski fudbaler Džud Belingam koji nije mogao da kontroliše emocije prilikom intervjua.

- Za mene to nije bio penal. Humels >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak nije ni gledao loptu, on se borio da dođe do nje. Pogodila ga je u ruku u momentima kada je nije ni video, a bilo je još mnogo problematičnih odluka. Dajete sudiji, koji je nameštao mečeve i ranije da sudi najveću utakmicu u Nemačkoj, šta da očekujete? - izjavio je Belingam.

On je aludirao na ulogu Cvajera u skandalu nameštanja mečeva iz 2005. godine.

Tada je bio pod zabranom od šest meseci zbog učešća u primanju mita u visini od 300 evra od kolege Roberta Hojcera.

Najbolji igrač Milionera Erling Haland sudiju je nazvao arogantnim.

- Sve u vezi sudije bilo je skandalozno. Bio je čist penal koji nije dosudio za nas. Pitao sam ga zašto ne ode i pogleda VAR, rekao je arogantno 'ne'. Morao sam da se smirim, da, bio je arogantan, neću reći više od toga - poručio je Haland.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata hrvatska navijačica Ivana Knol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.