BELI KROS: Pobede za Keniju u obe konkrenciji! Bibić osvojio drugo mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 18:14

BELI KROS: Pobede za Keniju u obe konkrenciji! Bibić osvojio drugo mesto

Srbija ima i treće mesto kod dama.
U "Parku prijateljstva" na beogradskom Ušću održan je 57. tradicionalni Beli kros. Učestvovali su takmičari i takmičarke iz devet država u kategorijama do 16 i 20 godina, kao i u konkurenciji seniora i seniorki, a posle vrlo uzbudljivog i sjajnog popodneva u Beogradu dobili smo i najbolje.
Pobedu u muškoj konkurenciji kod seniora odneo je Albert Kipkorir Tonui iz Kenije sa vremenom 23 minuta i 34 sekunde, a odmah iza njega na drugom mestu bio je naš sjajni Elzan Bibić sa vremenom 23 minuta i 41 sekundom. Treći je bio Hilari Kiptum Majo Kimajo iz Kenije sa 24 minuta i 39 sekundi.
Kod seniorki, najbolje vreme je ostvarila Filis Čeboriot Kipkerio iz Kenije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.