BEKER: Ko kaže da život u zatvoru nije težak, laže

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 09:42

BEKER: Ko kaže da život u zatvoru nije težak, laže

Nemac potpisao ugovor po snimanju dokumentarca o njegovom životu.

Boris Beker je nedavno izašao iz zatvora posle osam mesesci odležane kazne pošto je proglašen krivim u slučaju ličnog bankrota jer je skrivao imovinu vrednu 2,5 miliona funti kak obi izbegao plaćanje dugova. Osuđen je i na dve i po godine uslovne kazne, a sada je odlučio da krene iz početka.

Nemac je nedavno potpisao ugovor o snimanju TV dokumentarca o njegovom životu, a u jednom inervjuu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govorio o danima provedenim iza rešetaka i kakvo je to iskustvo bilo.

 - Ko kaže da život u zatvoru nije težak, ja mislim da laže... Bio sam okružen kriminalcima, dilerima droge, silovateljima, trgovcima ljudima, opasnim ljudima. Svaki dan se borite za opstanak. Odmah morate da se okružite s teškim momcima, kako bih ih ja nazvao, jer vam je potrebna zaštita. Ako mislite da ste bolji od svih ostalih, onda gubite. Nema veze što sam bio teniser, jedina valuta koju imamo unutra je naš karakter i ličnost. To je to, nemaš ništa drugo. U početku nemate prijatelje, bukvalno ste sami i to je najteži deo, morate zaista da pogledate u sebe, svoje kvalitete i svoje prednosti, ali i svoje slabosti - rekao je Boris Beker za 5 Live Breakfast.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.