BBL: Drama u Berlinu, Bajern na korak od nove titule!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BBL: Drama u Berlinu, Bajern na korak od nove titule!

Puleni Dejana Radonjića slavili su i u drugom susretu finalne serije.

Minhenski Bajern je slavio u Berlinu, u drugoj utakmici finala nemačke Bundeslige, bili su bolji od domaće Albe sa 77:82.

Odlično su domaći košarkaši otvorili meč, stekli su 10 poena prednosti nakon uvodnih 10 minuta.

Ipak, Bajern uspeva da spusti deficit na samo pola koša u drugom kvartalu.

U trećem Bajern dolazi do preokreta, uspevali su da održe prednost, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi u poslednjih 10 minuta ušli sa četiri poena viška.

Uspevali su da zadrže prednost do kraja, pa su upisali novi trijumf i sada im jedan nedostaje za odbranu titule u Nemačkoj.

Buker je predvodio Bavarce sa 16 poena i sedam skokova, pratili su ga Derik Vilijams sa 12 poena, Koponen za 11, kao i Radošević i Đedović sa po 10 poena. Jović bez poena, ali je podelio sedam asistencija, Lučić je dodao osam poena, dok je Dangubić ubacio dva poena uz tri skoka.

U poraženom sastavu po 14 poena su ubacili Vagner i Giedraitis, dok je 10 dodao Nnoko.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ACB: Ne može bez drame, veliki preokret, ne da se Barsa!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019

Fenomenalna finalna serija u Španiji...Real je uz dosta drame dobio drugi meč na svom parketu, gubili su na 20ak sekundi do kraja pet razlike, ali su u poslednjim sekundama uspeli da stignu do preokreta i trijumfa...Utakmica broj tri donela je novu dramu, delovalo je da će Real odbraniti titulu, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.