BBC JAVLJA: Ronaldo i Mesi ZAJEDNO u Barseloni! Oglasili se Kristijanovi saradnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 13:37

BBC JAVLJA: Ronaldo i Mesi ZAJEDNO u Barseloni! Oglasili se Kristijanovi saradnici

E, to bila bomba.

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi u tandemu? Ta vest, plasirana kao mogućnost od strane BBC-a, britanskog javnog medijskog servisa, uzburkala je vode u evropskom i svetskom fudbalu. Španski mediji, su tragom te informacije počeli da traže ima li istine u tome i, kako javlja "As", glasine uopšte nisu tačne.

- Kontaktirali smo neke od najbližih saradnika Kristijana Ronalda i oni kažu da ova informacija o njegovom prelasku u Barselonu nema veze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa istinom - prenosi pomenuti španski list.

Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

Podsetimo, Britanci su javili da je Juventus "ponudio Ronalda raznim klubovima, pa i Barseloni", jer žele da se reše njegovog visokog ugovora.

- Juventus želi da smanji plate u klubu i ponudili su Kristijana Ronalda PSŽ–u, nudili su ga Real Madridu, ali oni su rekli da od toga nema ništa da ga ne žele, pa ga je Juventus ponudio čak i Barseloni, sve samo da smanje plate. Toliko je drastična situacija, ali nisam siguran koliko lako mogu da ga se reše - rekao je kolumnista BBC-ja Giljem Balag.

Kristijano Ronaldo je sa 35 golova u svim takmičenjima bio najbolji strelac Juventusa, ali ga ljubitelji fudbala neće videti u sa Lionelom Mesijem, osim ako ne zaigraju u nekoj revijalnoj utakmici zajedno.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.