BAVARCI DREŠE KESU: Otkupljuju HRVATA - cena prava sitnica

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 16:48

BAVARCI DREŠE KESU: Otkupljuju HRVATA - cena prava "sitnica"

Ipak ostaje u Minhenu?

Fudbalski klub Bajern Minhen pregovara sa Interom o kupovini igrača Ivana Perišića posle uspešne pozajmice. Perišić je bio jedan od najvažnijih igrača u ekipi Bajerna koja se plasirala u polufinale Lige šampiona, nakon što je postigao golove u utakmicama protiv Čelsija i Barselone.

On ovu sezonu provodi na pozajmici iz Intera, u koji je prešao za pet miliona evra, uz mogućnost otkupa ugovora za 20 miliona.

Večeras u Kelnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobićemo prvog finalistu Lige Evrope - "kraljica" ovog takmičenja Sevilja ili Mančester junajted? Kec je 2.90, dvojka 2.60, a iks koji vodi u produžetke - 3,05. Što se golova tiče, 0-2 nosi kvotu 1.60, a 3+ 2,20.Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Mančester junajted.

Taj rok je prošao, pa klubovi sada pregovaraju o ceni između 10 i 15 miliona evra za transfer, preneli su italijanski mediji.

Direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige nedavno je rekao da bi želeo da hrvatski fudbaler ostane u klubu, a da se sa time slaže i trener Hansi Flik.

Za 31-godišnjeg Perišića su zainteresovani i Totenhem i Lids.

Perišić je ove sezone odigrao 33 utakmice u svim takmičenjima, postigao je osam golova i imao je 10 asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.