BATLER SE NE PREDAJE: Ne odustajemo, nastavljamo da se borimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 12:23

BATLER SE NE PREDAJE: Ne odustajemo, nastavljamo da se borimo

MAjami gubi 3:1 u finalnoj seriji protiv Denvera.

Kpošarkšai Majami Hita nalaze se pred gubitkom finalne serije pošto su noćas doživeli i drugi poraz pred svojim navijačima od Denever Nagetsa sa 108:95 i sada gube sa 3:1 u finalnoj seriji koja se igra na četiri pobede.

Iako je situacija za vrelinu veoma teška, najbolji igrač Majamija Džimi Batler veruje da njegov tim može da se vrati u ovu finalnu seriju.

 - Idemo utakmicu po utakmicu. Sada smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u situaciji da moramo da pobedimo u svakom meču, što i jesmo u stanju. Nije nemoguće. Moramo da to ostvarimo i uzmemo titulu - rekao je Batler, koji je u četvrtom meču finala imao učinak od 25 poena, sedam skokova i sedam asistencija. - Ne odustajemo, nastavljamo da se borimo. Počinjemo od sutra. Uradićemo ono što smo obećali od početka, da pobedimo. Moramo, nema drugog izbora. Onda igramo bez razloga. Svi to znamo.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.