BATAK OPTIMISTA PRED REVANŠ SA APOELOM: Idemo na pobedu, spremniji smo, mlađi i brži

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 21:16

BATAK OPTIMISTA PRED REVANŠ SA APOELOM: Idemo na pobedu, spremniji smo, mlađi i brži

Veruje u svoj tim.

Trener Vojvodine Radoslav Batak optimističan je pred revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv APOEL-a.

Lale su poražene u Nikoziji (2:1), pa im je sada pobeda imperativ.

- Očekujemo pobedu. Sad da li će to biti sa jednim golom razlike, pa da idemo na produžetke i penale ili sa dva, manje je važno. Na treningu ćemo još da uvežbamo neke stvari i sutra ćemo da izađemo spremni. Uvereni smo da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz podršku naših navijača i uprave, koja nam je na osnivačkoj Skupštini Sportskog društva dala vetar u leđa napraviti uspeh. Predsednik Zbijlić je rekao da veruje u prolaz. Slažem se sa njim, nadam se da će biti lep fudblaski spektakl i da ćemo da iskoristimo situacije koje nismo u prvom meču. Znamo da su kvalitetna ekipa, ali mi smo spremniji, mlađi i brži. Pokazali smo da možemo da igramo sa njima i siguran sam da ćemo sutra više želeti pobedu - rekao je Batak i istakao da su vežbali penale.

Otkrio je trener i zdravstveni bilten tima.

- Vratio se Lazarević, kao i Malbašić, samo zavisi koliko će biti fizički zahtevna utakmica i u kojoj meri će on moći da nam pomogne. Bitno je da je tu sa nama. Nažalost, i dalje ne možemo da računamo na Kajevića - završio je Batak.

Duel u Novom Sadu igra se u četvrtak od 20 časova.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, verenica Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.