BASKETAŠI UTUČENI: Nikad nismo ovako izgubili

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 12:11

BASKETAŠI UTUČENI: Nikad nismo ovako izgubili

Srbija poražena u polufinalu od Rusije.

Činilo se da basketaše Srbije malo šta može da zaustavi na putu ka zlatnoj medalji. Imali su maksimalan učinak po grupama sa svih sedam pobeda, ali ih je Rusija zaustavila u polufinalu rezultatom 21:10. Dan pre Srbija je istim rezultatom savladala Rusiju u poslednjem meču u grupi, ali ovoga puta Mihailo Vasić, Aleksandar Ratkov, Dušan Domović Bulut i Dejan Majsotorvić nisu bili na nivou iz prethodnih dana.

 - Ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta bih rekao. Razočaravajuće za sve nas. Veoma težak poraz. Mislim da sa ovakvom razlikom nismo izgubili nikad u životu. Stvarno su bili bolji i zasluženo su pobedili. Imali su više želje, više energije ne znam iz kog razloga, ali eto… Odbrana je bila katastrofalna. Pobedili su, a mi nismo, to je rezultat - rekao je Majstorović.

Basketaši Srbije nemaju mnogo vremena za analizu pošto u 14:15 igraju meč za bronzu, ali svakako se neće predati.

 - Moramo da pokušamo da se podignemo do tada, šta da radimo - zaključio je Majstorović.

Doživela je Zvezda vrlo neprijatan poraz prošle nedelje u Kazahstanu, i večeras (20.30) na Marakani mora da juri minus od 1:2 kako bi nastavila put ka Ligi šampiona. Kvota na keca je 1,45, a na to da će Zvezda dati bar dva gola (tim1 2+) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Kairat.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.