BAŠ SE UBUCIO: Nejmare da li si to ti? Šok i neverica (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024, 13:02

BAŠ SE UBUCIO: Nejmare da li si to ti? Šok i neverica (VIDEO)

Brazilac uvek u centru pažnje.

Bez obzrira da li daje golovi, sedi na klupi ili uopšte ne igra Brazilac Nejmar je uvek u centru pažnje. Nekadašnja zvezda Barselone i PSŽ-a trenutno je na oporavaku od operacije posle teške povrede.

Ipak, mnogi su se zaprepastli kad su videli kako Nejmar trenutno izgleda. Fudbalski mađioničar se totalno zapustio i nabacio bar desetak kilograma.

Neymar went from eating defenders to eating defenders' meal pic.twitter.com/nFAydeF7VG
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Troll Football (parody) (@Troll_Fotballl) January 29, 2024

Primećen je proslavi rođendam čuvenog Romarija u Rio de Žaneiru, zbog čega su se zabrinuli navijači iz Brazila i pitali da li će više ikada moći da se vrati u staru formu.

🚨FAMOSOS: Neymar por outro ângulo na festa de 58 anos de Romário.

Imagens do jogador claramente acima do peso viralizaram na web na manhã desse domingo. pic.twitter.com/Dn0NRptgao

— DIRETO DO MIOLO (@diretodomiolo) January 28, 2024

Nejmar je sredinom oktobra pokidao prednje ukrštene ligamente i meniskus u levom kolenu na utakmici Brazila i Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Operisan je početkom novembra u Belo Horizonteu i od tada se nalazi u rehabilitacionom ciklusu.

Za sada nije poznato kada će se vratiti na teren. Takva vrsta povrede odvaja igrače sa terena od sedam do devet meseci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.