BAŠ PRED SUSRET SA ZVEZDOM: Veliko slavlje u Milanu! Svi zahvalni SINIŠI MIHAJLOVIĆU, čestitke stižu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 18:38

BAŠ PRED SUSRET SA ZVEZDOM: Veliko slavlje u Milanu! Svi zahvalni SINIŠI MIHAJLOVIĆU, čestitke stižu

Tek 22 godine.

Fudbaleri Milana i Crvene zvezde od 21 čas igraju revanš meč 1/16 finala Lige Evrope. Rezultat je u prvom meču bio 2:2 na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda mora da juri barem jedan pogodak, a najveća prepreka im je jedan od najboljih golmana sveta - Đanluiđi Donaruma. Popularni "Điđo" baš danas slavi 22. rođendan i saigrači su mu redom čestitali na društvenim mrežama.

Prosto neverovatno zvuči da ovaj dečko ima tek 22 godine, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovo mu je već šesta sezona kako je nezamenjiv među stativama jednog od najvećih svetskih klubova. Podsetimo, Donarumi je naš Siniša Mihajlović prvi pružio šansu u seniorskom fudbalu i početkom sezone 2015/16. ubacio golobradog 16-godišnjaka umesto prevejanog Dijega Lopeza.

Od tada do danas Donaruma se razvio u respektabilnog čuvara mreže i nijednog trenutka mu nije bilo ugroženo mesto u prvoj postavi Milana za koji je odigrao preko 250 mečeva. Uvreženo je mišljenje da je Donaruma pravi naslednik legendarnog imenjaka Bufona, a upravo je njega zamenio u nacionalnom timu Italije.

I sam Bufon je Donarumu više puta istakao kao jednog od vodećih golmana sveta, a svoje pohvale nisu štedeli ni drugi veliki italijanski golmani poput Zofa, Abijatija, Orsija, Galija. Takođe, bivši čuvar mreže Milana Nelson Dida ne krije svoje divljenje i smatra da Donaruma lako može njega da nadmaši u dresu Milana.

Posle beogradskih 2:2 Milan je izraziti favorit sa kvotom 1,53 na keca. Crvena zvezda pak nema izbora, mora da napadne, a kvota na 3+ iznosi 1,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Milan – Crvena zvezda.

Ova poslednja stavka jeste problem, jer Donarumi ističe ugovor sa sedmostrukim prvakom Evrope ovog leta, a produženja još uvek nema. Navijači se nadaju da će se sve rešiti sa pozitivnim ishodom, jer boljeg od Donarume teško da će Milan skoro imati.

To su navijači Milana, a navijači Zvezde imaju samo jednu želju Donarumi za rođendan - da primi što više golova protiv crveno-belih.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.