Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 17:11

BAŠ NEMA SREĆE: Ljubimac Grobara mora na operaciju (FOTO)

Sledi mu tromesečna pauza.

Košarkaš Žalgirisa Žofri Lovernj moraće na operaciju. Francuski centar je doživeo povredu ramena na početku sezone.

Prve najave su bile da će odsustvovati šest nedelja. On se povredio tokom utakmice sa Zenitom iz Sankt Peterburga kada se sudario sa protivnikom i pao na parket početkom treće četvrtine.

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, a večeras (20.45) ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bolonja - Milan.

- Posle konsultacije sa jednim od najboljih specijalista za povrede ramena u Evropi, biću podvrgnut manjoj operaciji narednog utorka. To je najbolja stvar za nastavak moje karijere. Moj povratak se očekuje krajem januara, što ne menja u potpunosti dužinu mog odsustva koja je u prvih mah planirana. Jedva čekam da se vratim na parket - napisao Žo Lovernj.

Uz Lovernja, u ekipi Žagirisa, su van stroja i Janis Strelnijeks i Emanuel Mudiej, dok se Paulijus Jankunas tek vratio u tim.

Bivši košarkaš Partizana  je u proseku postizao 8,5 poena uz četiri skoka i asistenciju, na dva nastupa u Evroligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.