BAŠ NEMA SREĆE: Fudbalska zvezda kidapovana 2012, sada ga opet oteli zbog remija reprezentacije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2020, 19:28

BAŠ NEMA SREĆE: Fudbalska zvezda kidapovana 2012, sada ga opet oteli zbog remija reprezentacije (FOTO)

Pušten čim je platio otkup.

Nigerija je u kvalifikacijma za Afrički kup nacija vodila 4:0 protiv Sijera Leonea već u prvom poluvremenu, ali to nije bilo dovojlno za trijumf pošto su gosti do kraja meča uspeli da stignu do izjednačenja. Takav rezultt ražstio je navijače Nigerije a ceh je platio nekadašnji reprezentativac Kristijan Obodo koji je kidnapovan posle meča i proveo je nekoliko časova zaključan u gepeku.

Obodo je karijeru, čiji je veći deo proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Italiji,završio 2017, a za reprezentaciju Nigerie je svojevremeno odigrao 21 utakmicu. Interesatno je da u ovo nije prvi put da je otet jer mu se isto dogodilo 2012. Prethodnog puta ga je oslobodila policija dok je sada pušten kada je platio otkup.

Former Super Eagles player, Christian Obodo was kidnapped for the second time in 8 years (first in 2012) in Warri, Delta state, Nigeria.

"I was locked in my car trunk for hours. One of them said he will shoot me in the head." - Obodo after his release. pic.twitter.com/mIR2FaFAFr

— MOLATsportgist ™🇳🇬 (@Molatsportgist) November 16, 2020

 - Zaista je bilo neprijatno biti zaključan u gepeku nekoliko sati na velikoj vrućini. Kidnaperi su mi čak rekli da su izgubili novac igrajući na Nigeriju u drugom poluvremenu. Nisu mi pretili, nisu me povredili, ali iskreno ne razumem zašto je neko želeo da ponovo prolazim kroz ovakvu neprijatnost, rekao je Obodo za Brila FM.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.