Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2024, 00:37

BARSELONA NIJE OPRAVDALA ULOGU FAVORITA: Katalonci remizirali protiv „davljenika“

Fudbaleri Barselone remizirali (3:3) su u meču protiv Granade u 24. kolu La Lige.  Fudbaleri Barselone dobro su počeli meč i prvi stigli do vođstva pogotkom Lamin Jamal, da bi gosti u 43. minutu preko Rikarda Sančesa izjednačili. Na startu drugog poluvremena Robert Levandovski i Fakundo Pelistri propustili su šanse na drugoj strani, da bi ... Read more
The post BARSELONA NIJE OPRAVDALA ULOGU FAVORITA: Katalonci remizirali protiv „davljenika“ appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kiks Barselone protiv „fenjeraša“ Granade

Izvor: Danas, 12.Feb.2024

Fudbaleri Barselone bili su veliki favoriti uoči duela sa Granadom u 24. kolu LaLige, ali su na kraju samo remizirali 3:3 (1:1).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.