BARSA UZIMA CRKAVICU ZA MESIJA: Argentinac u januaru odlazi za TRIČAVIH 50 miliona

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 15:12

BARSA UZIMA "CRKAVICU" ZA MESIJA: Argentinac u januaru odlazi za "TRIČAVIH" 50 miliona

Bolje išta da uzmu.

Bliži se rastanak Lionela Mesija i Barselone. Argeninac ima ugovor do kraja sezone i sada je vreme za pregovore. O odlasku ili ostanku. Kako stvari stoje odlazak je realnija opcija.

Bosna se oprostila od divizije 1 Lige nacija, i večeras (20.45) protiv Italije nema takmičarski motiv, dok se Azuri bore za prvo mesto i plasman na završni turnir i treba im pobeda, a kvota na dvojku je 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za BIH - Italija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Britanski "San" prenosi da bi već u zimskom prelaznom roku mogao da se ujedini sa Pepom Gvardiolom i ode u Mančester siti.

Mesiju ističe ugovor na leto i odlazi kao slobodan igrač, pa će Barselona prihvatiti ponudu Sitija, kako bi barem nešto zaradila, prenose Britanci.

Ta ponuda bi po tim saznanjima iznosila 50 miliona evra.

Man City plot Messi move when window opens in January after failed summer swoop https://t.co/6aBQLGfV1o

— Sun Sport (@SunSport) November 18, 2020

Budući da bi u julu ostali bez centa dobro je i toliko da zarade.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.