BARSA PREGAZILA BILBAO ZA PRVI TROFEJ: Mesi ispisao ISTORIJU Kupa Kralja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 09:12

BARSA PREGAZILA BILBAO ZA PRVI TROFEJ: Mesi ispisao ISTORIJU Kupa Kralja (VIDEO)

Katalonci deklasirali Atletik.

Fudbaleri Barselone pregazili su Atletik iz Bilbaa u finalu Kupa Kralja rezultatom 4:0 i osvojili prvi trofej u ovoj sezoni.

Na krilima dvostrukog strelca Lionela Mesija, Katalonci su lakše nego što se očekivalo slomili Baskijce i naneli im ubedljiv poraz.

Iako su u prvom delu mreže mirovale, u nastavku je Atletik za samo 180 sekundi doživeo potop. Najpre je Grizman načeo mrežu Baskijaca na asistenciju De Jonga, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već u sledećem napadu posle dodavanja Albe udvostručio prednost.

A onda je na scenu stupio kapiten Barselone i ušao u istoriju Kupa Kralja, kao prvi igrač koji je za 119 godina tresao mrežu u sedam različitih finala.

Argentinac je u tom 68. minutu izveo pravu malu magiju, a tokom solo prodora asistencijom mu je pomogao i Frenki de Jong koji je takođe bio jedan od heroja. Nije prošlo ni četiri minuta, a Mesi je ponovo postigao gol, postavivši konačnih 4:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Barselona osvojila Kup kralja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2021

Fudbaleri Barselone osvojili su Kup kralja, nakon što su sinoć u finalu savladali Atletik Bilbao sa 4:0 (0:0)...Kataloncima je ovo 31. trofej u tom takmičenju, a strelci su bili Antoan Grizman u 60, Frenki De Jong u 63. i Lionel Mesi u 68. i 72. minutu...Barselona se ovom pobedom revanširala Baskijcima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.