BARSA JURI ZLATNO DETE: Ofanzivni vezista na radaru Katalonskog giganta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2020, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARSA JURI ZLATNO DETE: Ofanzivni vezista na radaru Katalonskog giganta!

Najmlađi strelac u istoriji.

Lionov tinejdžer Rajan Šerki zapao je za oko mnogim klubovima širom Evrope. Skauti Juventusa i Real Madrida su već neko vreme na utakmicama gde prate uživo svaki pokret 17 godišnjeg veziste, a pridružila im se od skoro i Barselona.

Francuz je već ušao u istoriju, kao najmlađi fudbaler koji je ikada postigao gol u dresu Dečaka. Imao je 16 godina i 140 dana kada je upisao svoj prvi seniorski pogodak.

Ryan #Cherki, el >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << próximo 'rey Lyon' amenaza el pase del Barcelona a la 'final four' 🇪🇸@rayan_cherki #OL #TeamOL @UEFAYouthLeague #UYL

(Marca : https://t.co/67PsMzkQB7) pic.twitter.com/taM8TVYT2x

— OL+ International (@OL_Plus_Inter) March 18, 2019

Šerki je odigrao 12 utakmica za prvi tim Liona, postigao je tri gola, dok je za dva asistirao. Sasvim dovoljno da to bude svojevrsni poziv lovcima na talente iz daleko finansijski moćnijih klubova da počnu redovno da dolaze na Grupama stadion.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.