BARSA JE POTVRDILA: I Jasikevičujus je napustio Kataloniju! Poznat je i naslednik

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 17:41

BARSA JE POTVRDILA: I Jasikevičujus je napustio Kataloniju! Poznat je i naslednik

Litvanac je tri godine predvodio tim sa klupe.

Litvanski trener Šarunas Jasikevičijus nije više trener Barselone. Pričalo se dugo o tome, a sada imamo i zvaničnu potvrdu.

Litvanac je u Barseloni proveo tri sezone, a u klubu navode da žele da započnu novi projekat. Tako, odmah su naveli i ime novog trenera, a reč je o Rodžeru Grimau.

[ÚLTIMA HORA]

👉 Jasikevicius no seguirá en el banquillo del Barça

👉 Roger Grimau será >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << el entrenador en las dos próximas temporadashttps://t.co/9yBC7ptoGr

— Barça Basket (@FCBbasket) June 26, 2023

On je tokom karijere nastupao za Huventud, Liedu, Barselonu, Bilbao i Manresu. Osvojio je Evroligu sa Barselonom 2010. godine, a sa Kataloncim je uzeo još po tri titule, Kupa i Superkupa.

Sa reprezentacijom Španije osvojio je srebro na Prvenstvu Evrope 2003, i zlato na Mediteranskim igrama 2001.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.