BARAĆ: Megu čeka vrlo teška utakmica u Zadru

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 23:25

BARAĆ: Megu čeka vrlo teška utakmica u Zadru

Važan meč za beogradski tim.

Košarkaši Mege u 19. kolu ABA lige gostuju ekipi Zadra, a trener beogradskog kluba Marko Barać rekao je da njegovu ekipu čeka izuzetno teško gostovanje.

Utakmica se igra u utorak od 19 časova u dvorani Krešimir Ćosić.

Zadar sa učinkom 10-8 ima pobedu više od Mege (9-9), a Barać je svestan težine izazova.

- Izuzetno teško gostovanje u Zadru, kao i uvek. Domaći su ekipa koja jako dugo igra zajedno i čija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uigranost je na visokom nivou. Moramo da nađemo rešenje za njihovu fizičku igru i da pariramo u skoku, gde je Zadar dominantan. Biće nam potrebno mnogo energije i vrhunski fokus na zadatke kako bismo došli u poziciju da pobedimo - istakao je Barać.

U prvom delu sezone, Mega je bila bolja od Zadra 91:81 kod kuće. Predstojeći okršaj biće 22. između ovih timova u regionalnoj ligi, a Mega je dosad bila uspešnija sa 13 pobeda, dok Zadar ima osam pobeda. U Zadru je Mega gostovala 10 puta i ima polovičan bilans, 5-5.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.