BARAĆ: Mega će rasti iz meča u meč

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 21:04

BARAĆ: Mega će rasti iz meča u meč

Beograđani gostuju u Ljubljani na startu ABA lige.

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je pred utakmicu sa Cedevita Olimpijom, da veruje da će njegova ekipa da raste iz utakmice u utakmicu.

Košarkaši Mege u subotu od 18 časova gostuju ekipi Cedevita Olimpije u utakmici prvog kola ABA regionalne lige.

- Posle završenih priprema i učešća na ABA Superkupu gde smo imali nekoliko odličnih provera, sada nas očekuje i prva utakmica u ABA ligi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Protivnik će nam biti odlična ekipa Cedevita Olimpije. Imaju vrlo kvalitetan i iskusan Evrokup tim sa takođe iskusnim i kvalitetnim trenerom na klupi - istakao je Barać i dodao da sada počinje najvažniji deo sezone.

- Ja svakako verujem da će moja mlada ekipa rasti iz utakmice u utakmicu. Kao i da će uz vredan radi i kvalitetan pristup uspeti da ispuni ciljeve koji su postavljeni pred nju - zaključio je Barać.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MEGA SPREMNA ZA NOVU SEZONU: ‘Prvo pa muško’ – Težak meč na startu ABA lige!

Izvor: HotSport.rs, 30.Sep.2023, 10:50

Košarkaši Mega MIS-a u subotu, 30. septembra, od 18.00, gostuju ekipi Cedevite Olimpije u ljubljanskoj dvorani Stožice, u okviru prvog kola ABA lige za sezonu 2023/24. Izabranici Marka Baraća su sa pripremama za novu sezonu počeli još 24. jula. Prvi deo su odradili na Mikonosu gde su imali dve...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.