BANJALUKA NA NOGAMA: Borac na pragu titule, Zrinjski teška prepreka

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 09:49

BANJALUKA NA NOGAMA: Borac na pragu titule, Zrinjski teška prepreka

Meč je na programu u utorak od 20 časova.

Punu deceniju građani Banjaluke čekaju na šampionsku titulu Borca, a čni se da je ova sezona idealna za prekid posta.

Banjalučki Borac je na pragu titule u Bosni posle 10 godina, ali daleko od toga da je završio posao. Poravnat je sa Sarajevom, a večeras (20.00) mu u goste dolazi Zrinjski koji se bori za izlaz u Evropu. Kvota na keca je 1,98, iks je 3,25, a dvojka 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Borac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Zrinjski.

Borac u 30. rundi Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekuje Zrinjski sa ciljem da nastavi odličnu seriju, pošto nije poražen u poslednjih 11 utakmica, a na svom terenu je gotovo nedodirljiv sa samo dva remija u 15 utakmica. U timu Banjalučana igraju nekadašnji prvotimci crvene zvezde i Partizana Bojan pavlović, dejan meleg, Goran Zakarić i Aleksandar Subić, a lider tima je iskusni vezista Stojan Vranješ.

Banjalučani imaju 57 bodova na čelu tabele kao i drugoplasirano Sarajevo, dok se Zrinjski nalazi na petom mestu i u trci je za treću pozciju koja donosi plasman u kvalifikacije za novo UEFA takmičenje, Ligu konferencija.

BONUS GALERIJA

Pogeldajte kako izgelda Karolina Muhova, češka teniserka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.