BANE NIJE ZABORAVLJEN NA OSTRVU: Izabran u IDEALNI tim decenije

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANE NIJE ZABORAVLJEN NA OSTRVU: Izabran u IDEALNI tim decenije

Zasluženo.

Branislav Ivanović je izabran u idealni tim Čelsija u prethodnoj deceniji od strane navijača.

Londonski tim je organizovao glasanje za najbolji tim u prethodnih deset godina, a Srbin je, sasvim zasluženo, zauzeo mesto u njemu. Ova ekipa deluje impresivno, a Čelsi je u poslednjih desetak godina imao neverovatne rezultate.

Introducing your Chelsea 'Team of the Decade', as voted for by fans on the 5th Stand app! 💪 pic.twitter.com/o9IB1vLdTG
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Chelsea FC (@ChelseaFC) December 31, 2019

Navijači ''Plavaca'' su se odlučili za Petera Čeha na golu, a za Ešlija Kola, Džona Terija, Gerija Kejhila i Branislava Ivanovića u poslednjoj liniji. Ispred njih je Ngolo Kante. Vezni red su popunili sadašnji menadžer Plavaca Frenk Lampard i Mikael Esijen, nekadašnji reprezentativac Gane. Što se tiče ofanzivne trojke, tamo su mesto našli Eden Azar, Vilijan i Didije Drogba.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.